KREATIVITET | PERSONLIGT ENGAGEMANG | TRYGGHET

Vi är ett profilföretag som hjälper dig att stärka ditt varumärke.

Abstrakt Reklam är ett ledande profilföretag i Sverige och har många års erfarenhet av present & reklambranschen.
Det ska vara kul och enkelt att handla av oss och vi siktar alltid på högsta servicenivå.
Med över 10.000 profilprodukter i vår webbshop så erbjuder vi marknadens bredaste sortiment av profilkläder, profilreklam och reklamprodukter såsom giveaways, kontorsmaterial, expoprodukter, mässprodukter och mycket mer av högsta kvalitet.

Vi erbjuder all typ av exponering/märkning såsom tampongtryck, screentryck, lasergravyr, brodyr, vävda märken mm.
Med ett tampo och screentryckeri dörr i dörr gör att vi alltid kan säkerställa att vi levererar reklamprodukter som motsvarar era förväntningar.

Kvalitetsprodukter till konkurrenskraftiga priser.
I ett tuffare affärsklimat med global konkurrens blir den personliga servicen avgörande. Det räcker inte att bara synas, du måste gillas vilket innebär att du måste välja rätt reklamprodukt för din marknadsföring. Vår affärsidé handlar om att få människor, varumärken och företag att växa i förtroende och i affärer. Vi anstränger oss för att lära känna ditt företag eftersom vi är övertygade om att starka och uthålliga varumärken grundas i värderingar. Vi vet vad som krävs, för att kunna leverera profil och reklamprodukter av högsta kvalitet.

Miljö, leveranssäkerhet och kvalitet.
Abstrakt Reklam värnar om miljön och ställer därmed stora krav på att våra leverantörer följer de arbetsmiljölagar som finns i olika länder. Abstrakt Reklam väljer även våra samarbetspartners med stor omsorg för leveranssäkerhet och kvalitet.

Vårt mål är att alltid bygga långsiktiga och varaktiga relationer med hjälp av hög servicegrad samt konkurrenskraftiga priser.

Välkommen till oss, din leverantör av profil och reklamprodukter.